Brajanac tomålsscorer på Gjemselund

Spissen med to nye kasser i lørdagens 2-2-kamp mot Kongsvinger.

Lørdag ettermiddag var det Kongsvinger som sto for tur da våre gutter i helsvart jakta både opprykk og poeng i de dype skoger. Det var lite som tyda på at det skulle skje i starten, for da det var spilt et kvarter tok hjemmelaget ledelsen.

Eric Taylor brøyt et oppspill, satte i gang en kontring og avslutta det hele like etter. Da sto det 1-0 på Gjemselund.

Like langt halvveis

Kongsvinger var gode på eget kunstgress, og gjorde livet surt for våre spillere innledningsvis. Det ble mye trilling av ball uten å skape de store sjansene, men med en målhungrig Muamer Brajanac i boksen blir det farlig.

Da halvtimen var passert slo Vegar Eggen Hedenstad et innlegg på bakre stolpe som Simen Juklerød heada tilbake i feltet. Der var Muamer Brajanac på plass og kriga inn utligninga til 1-1.

Muamer Brajanac gratuleres etter scoringa mot Kongsvinger (Foto: Javad Parsa / NTB)

Det var også stillinga da lagene gikk i garderoben, og det var det Vålerenga som kunne være mest fornøyd med. Kongsvinger skapte flere store sjanser før hvilen, men det sto uavgjort halvveis.

Ny baklengs

Da lagene kom ut igjen til den andre omgangen tok det knappe tre minutter før vertene var tilbake i føringen. Jesper Grundt fikk ballen like utenfor 16-meteren og banka den i kassa bak en sjanseløs Magnus Sjøeng.

Det var langt mellom høydepunktene denne lørdagskvelden, men når de først kom var det Muamer Brajanac som sto for dem. Da kampen var 71 minutter gammel var spissen på plass igjen og brysta ballen i mål fra kloss hold.

Nærmere 1500 hadde tatt turen fra hovedstaden lørdag ettermiddag (Foto: Javad Parsa / NTB)

Vålerenga jakta alle tre poengene på tampen, men da Kongsvinger-keeperen gjorde årets redning fire minutter på overtid, endte det med 2-2 og uavgjort på Gjemselund.

Med fem kamper igjen og syv poengs luke på toppen, kan opprykket potensielt sikres hjemme mot Mjøndalen onsdag kveld. Vår generalpartner OBOS inviterer til opprykkskamp og reduserer prisene på hele Intility Arena

Tusen takk til alle som hadde tatt turen til de dype skoger lørdag ettermiddag. Vi ses på Oslo øst om fire dager!