Forlenger med Vålerenga

David Ribeiro og Trond Fredriksen blir med videre, mens Jan Frode Nornes har takket ja til sivil jobb.

Annonse:

Tidligere i år signerte David Ribeiro en ny treårsavtale som Vålerengas assistenttrener. Portugiseren har hatt en strålende reise i klubben, og til tross for interesse og tilbud fra utlandet var det i Vålerenga han ville være. 

Det er også tilfellet for toppspillerutvikler Trond Fredriksen. Sunnmøringen var ønsket i hjembyen Ålesund, men nå har 47-åringen skrevet under på en avtale ut 2027. 

- Det var ikke et veldig vanskelig valg å ta når muligheten om å forlenge med Vålerenga kom. Det å få oppleve Østblokka uke ut og uke inn er helt enormt, og når jeg i tillegg får muligheten til å jobbe med, og foredle de store talentene vi har i klubben, så var det enkelt å signere for tre nye år, sier Fredriksen. 

Føler seg privilegert

Jan Frode Nornes kom til Vålerenga i forkant av 2023-sesongen, men etter to år på Oslo øst gir han seg i toppfotballen og går over i en sivil jobb. 

Kontrakten hans utløper ved årsslutt, og når en henvendelse om en spennende lederjobb i Skien kom, kunne han ikke si nei. 

- Jeg føler meg utrolig privilegert som har fått lov til å jobbe i Vålerenga. Det har vært en utrolig reise med minner og gode vennskap jeg kommer til å ta med meg til den dagen jeg går ned i penalet, sier han i kjent Nornes-stil og fortsetter: 

- Med en utgående kontrakt i Vålerenga og dermed en usikker fremtid i klubben, kunne jeg ikke si nei til muligheten som nå dukket opp. Jeg skal selvfølgelig bli med ut året og er ekstremt motivert foran den spennende høsten vi skal inn i, avslutter han. 

Annonse fra Obos-ligaen: