Lukasz Jarosinski ny keepertrener

Polakken hentes opp fra utviklingsavdelingen.

Annonse:

I forrige uke ble det klart at Gjermund Østby slutter som keepertrener i Vålerenga etter 25 år, og nå er det Lukasz Jarosinski som tar over stafettpinnen. 

35-åringen har en lang spillerkarriere bak seg, med blant annet 82 kamper for HamKam, og kronet det hele med opprykk til Eliteserien. I 2022 ble han ansatt som keepertrener i Vålerengas utviklingsavdeling, og nå tar han steget opp på A-laget. 

- Først og fremst er jeg utrolig glad og stolt over å bli en del av trenerteamet til A-laget. Jeg har jobbet i akademiet i 2,5 år og kjenner godt til både klubben, keeperne, spillerne og trenerne. Det vil hjelpe meg veldig i oppstartsfasen av ny jobb, sier han og legger til: 

Lukasz Zdzislaw Jarosinski har en lang keeperkarriere bak seg, og nå blir han trener for Sjøeng & co (Foto: Carina Johansen / NTB)
Lukasz Zdzislaw Jarosinski har en lang keeperkarriere bak seg, og nå blir han trener for Sjøeng & co (Foto: Carina Johansen / NTB)

- Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke Gjermund. Jeg har lært mye av han de årene vi har hatt sammen i klubben. Nå skal jeg gjøre det jeg kan for å videreutvikle de keeperne vi har og bidra til at vi tar steget tilbake til Eliteserien, avslutter Jarosinski. 

- Vålerenga er ikke bare en utviklingsarena for unge spillere - det er et meget godt utviklingsmiljø for trenere også, sier sportssjef Joacim Jonsson og fortsetter:

- For noen år siden ble David Ribeiro løftet opp fra akademiet, og han forlenget nylig sin avtale. Lukasz er neste mann til å flyttes opp etter å ha gjort en meget god jobb der over tid. Vi får inn en svært ambisiøs og hardtarbeidende trener, avslutter han. 

Annonse fra Obos-ligaen: