Uavgjort i toppkampen

Jones El-Abdellaoui sendte Vålerenga i ledelsen, men vertene kom tilbake.

I et strålende solskinn på Jæren var det duka for toppkamp lørdag ettermiddag. Serietoer Bryne var verter for serieleder Vålerenga, og gutta i kongeblått tok kommandoen fra start.

Allerede i løpet av kampens to første minutter hadde våre to dansker, Muamer Brajanac og Carl Lange hver sin store mulighet, men hjemmelaget fikk renska unna.

Det var tøffe tak på Bryne stadion lørdag ettermiddag (Foto: Carina Johansen / NTB)

Med over 400 tilreisende fra hovedstaden var oppbackinga som vanlig enorm fra første spark. Det var åpenbart en medvirkende årsak til at gjestene var det førende laget før hvilen.

Gjestene yppa seg et par ganger i løpet av de første 45, men Magnus Sjøeng hadde en solid omgang og holdt buret rent. Lagene gikk i garderoben på 0-0.

To kjappe

Vålerenga fortsatte i samme stil etter hvilen, men vi måtte vente i et drøyt kvarter før den første scoringa kom. Jones El-Abdellaoui er i fyr og flamme om dagen, og etter 61 minutter satte han inn 1-0 med en deilig markkryper i det lengste hjørne.

Jones El-Abdellaoui sendte Vålerenga i ledelsen på Bryne stadion (Foto: Carina Johansen / NTB)

Ledelsen varte dessverre kun i fem minutter, for da ligaens toppscorer Sanel Bojazic fikk ruve i feltet etter en dødball sto det 1-1 på Bryne stadion. Vertene var frempå med samme oppskrift bare noen minutter senere, men ble avblåst for offside da ballen lå i nettet bak Sjøeng.

Begge lag kunne avgjort oppgjøret på tampen, men Vålerengas imponerende seiersrekke ble brutt på Jæren. Det endte uavgjort 1-1 i toppkampen på Bryne stadion og serieledelsen forblir på ni poeng.

Tusen takk til alle dere som tok turen til Bryne denne lørdagen. Innsatsen dere la ned var enorm!