Vår største Bohem fyller 85 år!

Terje Henger'n Hellerud har pustet Vålerenga hele livet.

Annonse:

Født i 1939 var han den aller siste av de ekte bohemene fra 1950- og 60-tallet som forlot Valle. Han hadde da i sin siste periode for Vålerenga, vært fast inventar i lokalene i nærmere 22 år frem til 2022.

Den viktigste delen av denne rollen var å være ansiktet klubben møtte sine gjester med i alle disse årene. Denne vertskapsrollen fylte han med et unikt humør, en rekke gode historier, og aller viktigst: Han ga Vålerengasjela kontinuitet og et innhold som bare han kunne levere.

Dette i kraft av det mennesket han er og det livet han har levd. Alle timene og samtalene han har beriket Vålerenga og alle menneskene han har møtt med, har gjort Terje Hellerud til den ekte levende legenden vi alle kjenner ham som.

Før det har han vært i Vålerengamiljøet, mer eller mindre, siden han som 6-åring fikk innpass i klubben. Først som spiller både i fotball, bandy, ishockey, håndball og bandy, senere som trener, så en periode som supersupporter og til slutt vaktmester, banemann og alt mulig mann og altså "sjefen" i resepsjonen. 

Gratulerer med dagen, Henger'n! 

Daglig leder Svein Graff besøkte Henger'n hjemme på Årvoll, og praten med vår største Bohem ser du her: 

Annonse fra Obos-ligaen: