Hedenstad forlenger med Vålerenga

33-åringen har signert ny ettårsavtale med Vålerenga.

Annonse:

Vegar Eggen Hedenstad har en lang og innholdsrik karriere bak seg, og er inne i sin tredje sesong i Vålerenga. I dag ble det klart at 33-åringen fra Elverum blir med ut 2025, noe han og klubben er svært glade for. 

- Det føles veldig bra og veldig riktig. Det er utrolig gøy å være en del av det som skjer i Vålerenga nå, ikke bare her på banen med sport, men også rundt i klubben. Det skjer mye gode ting, og det er veldig gøy å også være med på det neste år, sier han og legger til:  

- Jeg ser for meg at vi skal fortsette i det sporet vi er i nå, det er ikke noe grunn til å stoppe med det. Vi vet hva som kreves for å vinne fotballkamper - det ligger liksom innsats og vilje i bånn. Man kan ikke bare strekke frem foten og tro at det kommer av seg selv, jobben må gjøres og det skal vi fortsette med. 

 

- Jeg er veldig glad for å ha med Vegar inn i 2025 også. Han fikk mye av fjoråret ødelagt med skade, men han sto i det, profesjonell som han er og gjorde det han kunne for å komme tilbake. Det er noen mennesker som har den egenskapen at de gjør alt i hverdagen for å være best mulig rusta, og slik er Vegar, sier Geir Bakke og fortsetter:

- Han har vært veldig toneangivende for oss i år. I tillegg til den spilleren han er på banen, er det også personen i garderoben. Erfaringa, roen og profesjonaliteten på alle områder gjør at han blir en referanse på hva en profesjonell fotballspiller er. 

Fra dag én har Hedenstad vært en del av Vålerengas kapteinsteam, og er en naturlig leder i gruppa. Sportssjef Joacim Jonsson er svært fornøyd med at Vegar tar ett år til, og skryter av den erfarne backen. 

- Du får ikke mer "hel ved" enn Vegar. Han er profesjonell til fingerspissene og et forbilde for de andre spillerne når det kommer til trening og holdninger. Denne sesongen har han vært i den formen han viste i 2022, og levert svært solid etter et trøblete fjorår med skulderskade, sier han og legger til: 

- Vi er veldige glade for at Vegar blir med videre. Det skaper både trygghet og kontinuitet i gruppa, avslutter Jonsson. 

Annonse fra Obos-ligaen: