Hjemmepremiere for Vålerenga 2

Vålerengas talentfulle unggutter møter Fløy på Intility Arena tirsdag ettermiddag.

Annonse:

Tirsdag 11. april klokka 17.00 er det duka for den første kampen i årets PostNord-liga, avdeling 1. Vålerenga 2 møter Fløy i seriepremieren, og trener Øystein Sanden gleder seg til å endelig komme i gang. 

- Jeg ser virkelig frem til tirsdag, det skal bli moro med PostNord-ligaen igjen. Jeg er spent på hvilke unggutter som tar steget i år og som vinner kampene for oss. Vi har et ungt A-laget og et desto yngre rekruttlag, sier Sanden og fortsetter: 

- Mot Fløy skal vi gå ut å styre kampen fra start. Vi regner med at de vil ligge med en femmer bak, så da handler det om å ta tak i kula og trille ball, sier han. 

Se terminlisten for Vålerenga 2 her

Utviklingsleder Thomas Hafstad har fulgt både spillere, trenerteam og nysigneringer tett i vinter og har store forventninger til sesongen som kommer. 

- Vi er som vanlig spente og ivrige etter å komme i gang. Rekruttene har hatt en god oppkjøring med mange kamper i vinter - vi er klare, sier han og legger til: 

- Målsettingen er som vanlig å konkurrere og slå godt ifra seg med våre unge gutter på en god kamparena som PostNord er, avslutter han. 

Alle med sesongkort og unge under 18 år kommer gratis inn på Vålerengas 2 kamper på Intility Arena. Øvrige billetter koster kroner 100,- og betales med VIPPS ved ankomst.  

Til premieren på tirsdag åpner vi dørene klokka 16.30 og kiosken har forfriskninger - velkommen på kamp! 

PS: Presse får utdelt akkreditering og fotovest ved inngang 1. Ingen forhåndsregistrering nødvendig. 

Annonse fra Obos-ligaen: