Kiil Olsen ut 2027

23-åringen forlenger og er kongeblå i mange år til.

Annonse:

Aaron Kiil Olsen kom til Vålerenga i forkant av 2023-sesongen, etter å ha tatt OBOS-ligaen med storm med storspill for KFUM Oslo.

Den kraftfulle midtstopperen brukte tid på å spille seg inn i laget, men viste seg etterhvert å bli en av Geir Bakkes mest betrodde menn. Denne sesongen har 23-åringen vært et soleklart valg i midtforsvaret, og nå gleder han seg til mange nye år i kongeblått.  

- Det er veldig stort, og viser at hardt arbeid lønner seg. Det er en fantastisk klubb å spille for, og det har vært to svært begivenhetsrike sesonger til nå. Det var tøft i fjor med både lite spilletid og et nedrykk, men i år har det vært helt fantastisk, og jeg koser meg veldig her, sier han.

Det er kun noen få dager siden Norges råeste fotballderby gikk av stabelen på Oslo øst, og Kiil Olsen får gåsehud av å tenke tilbake på oppgjøret mot naboene fra vest.

- Det var helt enormt å spille foran et fullsatt Intility Arena. Det er noe alle fotballspillere drømmer om å få oppleve, og så gikk det jo ganske bra til slutt, smiler han. 

Midtstopperen signerer nå en kontrakt som strekker seg ut 2027, og sportssjef Joacim Jonsson er svært fornøyd med å ha sikra seg Kiil Olsen i mange år til. 

- Aaron har tatt store steg i år og har noen fysiske egenskaper som er sjeldent for en midtstopper i dagens fotball. Det har vært interesse rundt han denne sommeren, og vi er naturligvis veldig glade for at han velger å bli i Vålerenga, sier han. 

Annonse fra Obos-ligaen: