Rijks firemålsscorer!

Vålerenga 2 tok sesongens første trepoenger.

A-laget slo Moss 2-0 borte lørdag kveld, og dagen etter fulgte rekruttene opp med sesongens første seier.

Vålerenga 2 har hatt en mildt sagt tøff sesong så langt, og sto uten et eneste poeng før bortekampen mot Follo søndag ettermiddag.

Med flere A-lagsspillere fra start, deriblant en revansjelysten Mees Rijks, var det likevel hjemmelaget som tok ledelsen på Ski stadion. Sondre Spieler Halvorsen sendte Follo opp i 1-0, men nevnte Rijks svarte kjapt.

Nederlenderen satte inn utligninga like etter, men han og Vålerenga 2 måtte se Follo gå til pause med 2-1-ledelse da Natnael Tomas scora like før pause.

Omgang to var knappe to minutter gammel da Øystein Sandens mannskap fikk straffe, og Mees Rijks var sikker fra ellevemeteren. Og for første gang i matchen skulle unggutta ta ledelsen da Adrian Kurd Rønning lekkert satte inn 3-2.

Oppgjøret på Ski stadion var av det målrike slaget, og med to kjappe fra hjemmelaget var det plutselig Vålerenga 2 som måtte jage igjen. Det gjorde unggutta godt!

Stian Sjøvold Thorstensen satte inn 4-4 før Mees Rijks putta to til for dagen. Nederlenderen sikra dermed sesongens første seier for Vålerenga 2 og sørga for 6-4-seier på Ski stadion.