Ronnie Bergheim ansatt på fulltid

Sikkerhetssjefen får ytterligere oppgaver i Vålerenga Fotball Elite.

Annonse:

Ronnie Bergheim har vært sikkerhetssjef i Vålerenga i en årrekke, og kombinert dette med rollen som kommersiell avdelingssjef i Securitas med ansvaret for to store avdelinger i stor-Oslo. 

Nå bytter han ut jobben i Norges ledende sikkerhetsselskap med jobben som markedskonsulent i Vålerenga. 40-åringen blir ansatt i en kombinert rolle som sikkerhetssjef og markedskonsulent for bedriftsmarkedet fra 1. januar 2025. 

I klubbens kommersielle avdeling skal Bergheim jobbe med å forvalte og utvikle samarbeidsavtaler, I tillegg til å bistå med nysalg og planlegging/gjennomføring av markedsaktiviteter, samt ha prosjektansvar.

Etter å ha jobbet med og i klubben på deltid de siste 16 årene, gleder jeg meg enormt til å kunne sette 100% fokus på noe jeg er lidenskapelig opptatt av.

— Ronnie Bergheim

Han fortsetter også i jobben som sikkerhetssjef, en rolle som omfatter planlegging og gjennomføring av arrangementene i henhold til sikkerhets- og beredskapsplanverk, oppfølging av klubbens stadion- og sanksjonsreglement samt dialog med og oppfølging av supporterne. 

- Etter å ha jobbet med og i klubben på deltid de siste 16 årene, gleder jeg meg enormt til å kunne sette 100% fokus på noe jeg er lidenskapelig opptatt av. Da det for min del ble klart at det ville være umulig å fortsette med to jobber som hver for seg krever mye, er jeg enormt takknemlig for at klubben kom på banen og ville diskutere en løsning for å kunne gå inn i full stilling i Vålerenga, sier han og legger til:

- Med endringene som har blitt implementert det siste året gjennom spesielt Svein og Andreas, har jeg enormt stor tro på at klubben kan klare å nå opp til det enorme potensialet som alltid har ligget der - og det har jeg ekstremt lyst til å bidra til. 

Vålerengas kommersielle leder Andreas Aalbu gleder seg stort over ansettelsen av Bergheim. 

- Ronnie og jeg har hatt ganske forskjellig utgangspunkt i jobbene våre. Han ene er ansiktet utad i forbindelse med sikkerhetsspørsmål, mens han andre hauser, mobiliserer og tøyer strikken. Til tross for dette har samarbeidet de siste 12 månedene fungert veldig bra, og jeg og resten av gjengen i kommersiell avdeling gleder oss stort til å få Ronnie inn i teamet, sier Aalbu og legger til:

- Vi har som ambisjon om å ha det råeste partnernettverket i norsk idrett, og de beste arrangementene for publikum. Med Ronnie inn på heltid føler vi oss trygge på at vi skal ta ytterligere steg i 2025 og årene som kommer.

Annonse fra Obos-ligaen: