Scora i debuten

Eneo Bitri sendte Vålerenga opp i 2-1, men gjestene svarte etter hvilen og sørga for uavgjort på Oslo øst.

3,5 måned var gått siden Vålerenga sist vant på Intility Arena. Søndag kveld var Odd gjester på Oslo øst, og med to nysigneringer fra start ville gutta i kongeblått endre på statistikken.

Tidlig bakpå

Som vanlig på hjemmebane denne sesongen kom Vålerenga under tidlig i oppgjøret. Per Kristian Bråtveit slo en lang ball bakfra som Midtskogen vant i duell med Eneo Bitri. Dennis Gjengar plukka opp nedfallsfrukten, fyrte av fra drøyt 20 meter og sendte gjestene i ledelsen allerede etter syv minutter.

Debutant Eneo Bitri feirer scoring foran Østblokka (Foto: Frederik Ringnes / NTB)

Vålerenga kom seg etter sjokkstarten, og etter 18 minutter var det balanse i regnskapet igjen. Mohamed Ofkir rundlurte Odds venstreback og slo hardt inn i feltet. Der ble Sondre Solholm Johansen hardt pressa av Andrej Ilic, og midtstopperen satte ballen i eget nett.

Albansk krutt

Eneo Bitri hadde sin første trening med Vålerenga så sent som fredag formiddag, og midtstopperen ble kasta rett inn i det fra start. Det skulle vise seg å være et godt valg.

Like før pause fikk Vålerenga en av mange cornere i omgangen, og Elias Hagen sikta på den høyreiste albaneren. Hardt pressa kasta han seg inn i duellen og styrte inn 2-1 med et lekkert hodestøt.

Vålerenga-spillerne får instrukser fra sidelinja (Foto: Frederik Ringnes / NTB)

Vålerenga tok med seg ledelsen inn i garderoben, men etter hvilen var det Odd som styrte på Intility Arena.

Gjestene gikk offensivt ut, og etter en drøy time kom scoringa. Ole Kristian Midtskogen fikk spasere inn 2-2 etter at Espen Ruud og Solomon Owusu hadde kombinert seg igjennom Vålerenga-forsvaret.

Ny uavgjort

Det så lovende ut etter de første 45, men nok en gang endte det uavgjort på Oslo øst. Vi jakter fortsatt årets andre hjemmeseier, og neste gang vi er samla på Intility Arena er det Aalesund som kommer på besøk.

PS: Billettsalget til semifinalen har åpna. Sikre deg billett allerede NÅ!