Sjøvold Thorstensen forlenger

18-åringen har signert en ny avtale ut 2026.

Annonse:

Stian Sjøvold Thorstensen kom fra Rosenborg til Vålerenga i august 2022, og vårt trønderske stortalent stortrives i hovedstaden. Nå signerer 18-åringen en ny avtale som gjør han kongeblå ut 2026. 

- Det er gøy at klubben viser meg den tilliten selv om jeg har vært småskadet her og der, og veldig gøy å få være med på reisen tilbake til Eliteserien igjen, sier han og fortsetter: 

- Jeg har blitt veldig glad i Vålerenga og syns det er en utrolig fin klubb, så nå gleder jeg meg bare til å få lov til å spille mer på Intility Arena og foran Østblokka. 

Han fikk debuten sin i Eliteserien borte mot Sarpsborg 08 i november i fjor, og i OBOS-ligaen kom den borte mot Mjøndalen. Dessverre har mye av årets sesong vært preget av skader og sykdom, men det er liten tvil om talentet til den kreative midtbanespilleren. 

Stian Sjøvold starta cupkampen mot Tromsø (Foto: Fredrik Varfjell / NTB)
Stian Sjøvold starta cupkampen mot Tromsø (Foto: Fredrik Varfjell / NTB)

- Stian er veldig langt fremme når det kommer til ferdigheter, men ikke like langt fremme når det gjelder fysikk. Vi begynner å se at han gror til nå, og det vises også i treningssammenheng. Når han er fresh, rask og skadefri så holder han et veldig høyt nivå på blikk, oversikt og relasjonelle ferdigheter, sier Geir Bakke og fortsetter:

- Vi håper nå at han skal få kontinuitet i treningsarbeidet, og da har vi en spiller som banker på døra fort, er med i konkurransesituasjonen og bidrar til å løfte hele kollektivet, avslutter sjefen. 

Vi gleder oss til mange nye sesonger med Stian i kongeblått!

Se intervju med Stian her (eller på vår YouTube-kanal): 

Annonse fra Obos-ligaen: