Slik sikrer du deg billett til Osloderbyet

Med abonnement er du garantert plass når Vålerenga møter Lyn 24. august.

Annonse:

20. april ble det spilt en historisk kamp på Ullevaal stadion da Vålerenga gjesta Lyn i OBOS-ligaen. Nasjonalarenaen ble utsolgt på kort tid, og billettangsten var enorm i dagene før kamp. 

Når returoppgjøret spilles på Oslo øst 24. august er det enda færre seter enn tilfellet var på våren, og vi kan garantere at det kommer til å bli utsolgt på rekordtid. Dette skyldes høyt sesongkortsalg og at Lyn får tilgang til hele OBOS-bankentribunen. 

Abonnement er løsningen!

Vil du være sikker på å få med deg Norges største fotballderby på Intility Arena, er det sesongkort eller abonnement som gjelder. Med Østblokka+ eller Familie+ betaler du en månedspris, og er sikra både plass på stadion og en haug med andre fordeler. 

Alle med sesongkort eller abonnement på Intility Arena får forkjøpsrett til bortekamper, forkjøpsrett på derbyvorspiel på Carls, forkjøpsrett på årets tredjedrakt, billigere billetter til kvartfinalen i cupen, kampdagskampanjer og mye, mye mer. 

Bestill før 1. august

Skal du sikre deg plass på Osloderbyet må du ha bestilt abonnement innen 31. juli klokka 23.59. Billettene til kampen slippes 1. august klokka 12.00. 

  • ØSTBLOKKA+ koster kroner 179,- i måneden og har en bindingstid på 6 måneder. 
  • ØSTBLOKKA+ Ung (12-18 år) koster kroner 110,- i måneden og har en bindingstid på 6. måneder. 
  • Familie+ (på Oslo Taxi-tribunen) koster kroner 229,- i måneden og har en bindingstid på 6. måneder. 

Bestill abonnement her og vær sikret plass på Osloderbyet og de øvrige kampene på Intility Arena! 

Les mer om abonnement her
Hospitality på Osloderbyet

Foto: Kim Erik Eriksen

Annonse fra Obos-ligaen: