Cirkle K på lag med både fotball og hockey

Cirkle K Norge blir offisiell partner av Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Hockey.

Annonse:

Sammen med Vålerenga Hockey har vi inngått en avtale med energistasjonen Cirkle K. Samarbeidet går over en toårsperiode, der den kjente Cirkle K-koppen skal brandes med Vålerenga-logo på seks ulike stasjoner i Oslo-området. 

- Vålerenga Fotball Elite og Vålerenga Ishockey har hatt et godt samarbeid over tid, og vi har de siste månedene sett hvordan vi kan utvikle dette mer enn bare å handle om billettutveksling. At vi nå har fått signert en felles avtale med Circle K er et stort steg i riktig retning og svært gledelig, sier kommersiell leder Andreas Aalbu og legger til:

- Vi gleder oss veldig til at Vålerenga-logoen skal pryde diverse Circle K-stasjoner rundt i Oslo. Vi oppfordrer alle i Vålerenga-familien til å kjøpe inn VIF-koppen, og dermed være med å støtte både fotballen og hockey’n i klubben vår. 

Her får du kjøpt Vålerenga-koppen fra og med november 2024: 

Cirkle K Bjerke
Cirkle K Kiellands Plass
Cirkle K Økern
Cirkle K Brynseng
Cirkle K Furuset
Cirkle K Abildsø

Fra venstre på bilde: Daniel Østby - Kommersiell leder Vålerenga Ishockey, Johan Winther - Retail Support, Fredric Tolleshaug - Salgsansvarlig BMS, Andreas Aalbu - Kommersiell leder Vålerenga Fotball Elite.

Annonse fra Obos-ligaen: