Comfyballs® tar ryggen

Verdens mest komfortable boxermerke bytter ut engelsk med norsk fotball.

Annonse:

Når Norges råeste byderby sparkes igang lørdag kveld har Vålerenga-drakta fått en ny logo. Klubben har inngått et samarbeid med Comfyballs® ut 2025, og vår nye partner skal sørge for at gutta unngår klamme baller i det som garantert blir et hett oppgjør. 

De har skapt et boxerunivers hvor hver minste detalj er tenkt på. Comfyballs har utviklet, videreutviklet, forbedret år etter år og aldri gått på kompromiss med hva de ønsker å være: Verdens mest komfortable boxermerke skapt for ulike anledninger og for ulike mennesker. 

Klubben for alle bruker undertøyet for alle!  

Comfyballs® har i flere år vært stolt sponsor av Premier League, men nå bytter de ut Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard med Mees Rijks og Magnus Riisnæs. 

- Vi gleder oss stor over avtalen som er inngått med Vålerenga. Det var naturlig for Comfyballs® å ta skrittet fra Premier League-sendingene og kaste blikket på alt det spennende som skjer i norsk fotball om dagen. Vålerenga representerer alt vi ser etter i en samarbeidspartner - de er profesjonelle, kreative og lekne. Dette blir et spennende kapitel, og vi skal sørge for at Vålerengas spillere har de mest komfortable ballene på banen, sier brand director i Comfyballs®, Tord Olsen

Trenger du påfyll i truseskuffen - sjekk ut det brede utvalget til Comfyballs® her

Vi ønsker Comfyballs® velkommen til Vålerenga-familien! 

Annonse fra Obos-ligaen: