Energima på lag med Vålerenga

Ventilasjonsbedriften skal sørge for ren luft på Intility Arena.

Annonse:

Energima AS skaper et bedre inneklima. Bra for business. Bra for folk. Bra for planeten. Nå skal all service på ventilasjon og kjøling på Intility Arena ivaretas av Energima AS, som torsdag signerte en samarbeidsavtale med klubben. 

Energima Gruppens oppdrag er å skape et bedre inneklima for våre samarbeidspartnere.

— Arild Magnussen, Gründer & Daglig Leder i Energima

- Vi har vært i dialog med klubben en god stund, og nå gleder vi oss veldig til å være en del av Vålerengas nettverk de neste tre årene, sier salgssjef i Energima Gruppen AS, Torry Berner Einan. 

I 2003 la brødrene Magnussen ned grunnsteinen til det som i dag er Energima Gruppen gjennom etableringen av Energima AS. Med erfaringene de hadde opparbeidet seg i små og store bedrifter i ventilasjonsbransjen var ambisjonen å ta med seg det beste fra begge verdener for å skape noe nytt og annerledes.  

- Når man jobber i en administrasjon i en fotballklubb er det mange timer som legges ned på kontoret, gjerne syv dager i uka. Da er det viktig at inneklimaet er godt. Det skal Energima bidra til i årene som kommer, og vi er veldig glade for å ha dem med på laget, sier kommersiell leder Andreas Aalbu og legger til: 

- Dette er en bedrift jeg kjenner godt til, og vet at de kommer til å gjøre en god jobb på Intility Arena og bidra positivt inn i nettverket. 

Vi ønsker Energima AS velkommen til Vålerenga-familien!

Les mer om Energima AS her

Annonse fra Obos-ligaen: