Lillestrøm flyttebyrå forlenger avtalen

En "no brainer", sier gjengen som gleder seg til nye år i Vålerengas nettverk.

Annonse:

Lillestrøm Flyttebyrå har i dag satt penna til papiret og forlenga avtalen med Vålerenga. Startskuddet for en spennende reforhandlingshøst er i gang, og for Joakim Bjerved, daglig leder i Lillestrøm Flyttebyrå var det aldri noe tvil. 

- Vi rett og slett er glade i Vålerenga. De har det beste nettverket i Norge, og når det i tillegg suppleres med fantastiske folk i administrasjonen, så er det et veldig enkelt valg. Både Østblokka og Vålerenga-familien er veldig lojale med Vålerengas partnere, så dette er en "no brainer", sier han. 

Lillestrøm Flyttebyrå kom inn i nettverket i januar 2023, og skryter av samarbeidet med både klubben og andre bedrifter i poolen. 

- Vi håper og tror på Eliteserien 2025, og at nettverket slik det er i dag fortsetter i samme spor. Det er en solid gjeng med forskjellige bedrifter, hyggelige folk, gode samlinger og morsomme turer. Vi gleder oss til å utvikle konsepter sammen med klubben som gagner Vålerenga-familier på flyttefot, avslutter han. 

Salgssjef Thomas Kolstad er veldig glad for at reforhandliigshøsten starter med en forlengelse av Lillestrøm Flyttebyrå, og at det sier en hel del om det nettverket som har vokst frem til å bli et av landets beste. 

- Dette er et bevis om at Vålerenga virkelig er klubben for alle! Vi har hatt et godt samarbeid med Joakim i flere sesonger, og både spillerstallen, ansatte og supportere har full tillit til Joakim og gjengen hans når noe skal flyttes, sier han og legger til:

- Lillestrøm Flyttebyrå har, i tillegg til all flyttejobb også blitt en aktiv og viktig bidragsyter i vårt B2B-nettverk. Jeg tror ikke de har mistet en kamp eller samling siden de kom inn i klubben, avslutter han. 

Trenger du hjelp til å flytte på riktig side av byen? Kontakt Lillestrøm Flyttebyrå og bruk koden VIF25 for 15% avslag på jobben! 

BRUK DENNE SIDEN

Annonse fra Obos-ligaen: